D a l a m   v y l e p ae n  m   h r a d e b   b y l y   b a at y   p o s t a v e n    p o r oz n u   p o d  l   z d i ,   n e j e n   v   r o z  c h .   B a at y   b y l y   b o d y   d o d a t e 
n    s  l y   c h r  n  c    s c h o d i at   d o   m s t a   i   k o n c e n t r a c e   o b r  n c o.   `p l h a j  c     t o 
n  c i   m o h l i   b  t   p o d   p a l b o u   z   n k o l i k a   b a at   i   z   v r c h o l u   h r a d b y .   P o k u d   s e    t o 
n  c i   d o s t a l i   n a   h r a d b u ,   n e m o h l i   s e   d o s t a t   d o   m s t a   b e z   d o b y t    b a at y . 